• Klærke Fysioterapi - Sundhedsordning

Sundhedsordning

Virksomhedsmassage og behandling

Mangler I en helhedsorienteret indsats til Jeres medarbejdere – på Jeres arbejdsplads?

Klærke Fysioterapi tilbyder et bredt udvalg af massage, behandling og sundhedstilbud rettet mod folk på arbejdsmarkedet. Afhængigt af din virksomheds behov og ønsker sammensætter vi en professionel sundhedsordning til Jer således dine medarbejderes gener kan behandles og forebygges.

Hvorfor investere i en sundhedsordning?

Muskel- og skeletlidelser er en af de hyppigste årsager til langtidssygemeldinger i Danmark. Smerter i lænden er den største årsag til længerevarende sygemelding, hvor efter smerter i nakken, albue og skulder følger efter. Størstedelen af disse smerter og gener i kroppen kan forebygges og behandles inden en sygemelding bliver aktuel. Din arbejdsplads behøver derfor ikke at miste en vigtig medarbejder i en længere periode.

Ved forebyggelse af arbejdsrelaterede gener kan du også hjælpe dine medarbejdere med at opleve større arbejdsrelaterede tilfreds, forbedret sundhed, øget produktivitet og mindsket sygefravær.

Klærke sundhedsordning

Finansiering af firmamassage og behandling

Når du som arbejdsgiver eller virksomhed overvejer at tilbyde dine medarbejdere en sundhedsordning kan du med fordel vælge en ordning hos Klærke Fysioterapi. Alle vore ydelser (Massage, Fysioterapi, Akupunktur, Træning, Kostrådgivning, Stresshåndtering) er skattefrie sundhedsydelser. Dvs. betaler du for sundhedsydelser til dine medarbejdere, er det som udgangspunkt skattefrit for dine medarbejdere så længe den samlede ydelse ikke overstiger en såkaldt bagatelgrænse på 1100,- pr medarbejder. Du skal som arbejdsgiver derfor ikke indberette udgiften til skat for hver enkelt medarbejder, men kan lade udgiften indgå i virksomhedens driftsregnskab.

Sundhedsprofil

Få lavet en 360 graders profil på Jeres medarbejderes fysiske og mentale sundhed. Ved at investere i Jeres medarbejdere og sætte fokus på deres trivsel og sundhed på arbejdspladsen, påvirker I indirekte sygefraværet og produktiviteten i en positiv retning.

Et forløb med sundhedsprofiler til Jeres medarbejdere indrettes efter aftale med Jeres virksomhed. Dette gælder både indholdet, omfanget og varigheden af forløbet. Derefter kan medarbejderne tilmelde sig og der afholdes individuelle samtale og test mellem medarbejderne og den sundhedsprofessionelle. Medarbejderne modtager sidenhen deres sundhedsprofil indeholdende data fra testen samt de målsætninger og aftaler som medarbejderen har lavet med den sundhedsprofessionelle. Virksomheden kan herefter vælge at tilbyde medarbejderne træning eller anden aktivitet på arbejdspladsen, som Klærke Fysioterapi vil varetage. Afslutningsvis kan forløbet rundes af med en opfølgende samtale enten individuelt eller gruppebaseret.

Er I interesseret i at høre nærmere er I velkommen til at kontakte os for mere information herom.

Udover sundhedsprofil tilbyder Klærke Fysioterapi en lang række andre fysioterapeutiske behandlinger, f.eks. nakkegener og hovedpine, rygsmerter, skuldersmerter osv.

Er du klar til at komme i behandling i kyndige hænder hos Klærke Fysioterapi?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en tid herunder

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev