• Traeningforalle

Træningsprogram

Leder du efter det perfekte træningsprogram til lige netop dig og dine mål? Så er Klærke Fysioterapi det helt rigtige sted at henvende dig. Vi laver KUN skræddersyet træningsprogrammer. Det betyder at det træningsprogram du ville få, er tilpasset dit nuværende niveau, dine mål og dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere eller book en tid så du hurtigst muligt kan gå i gang med din målrettede træning.

Træningsprogram hjemme

Ønsker du at træne hjemme – i stuen, udendørs eller et helt andet sted. Så er det intet problem. Vi skræddersyer et træningsprogram til dig og ud fra din ønsker og eventuelt udstyr derhjemme, inddrager vi det i din træning. Måske har du håndvægte, en vægtstang, elastikker, en TRX slynge eller noget helt andet, som du gerne vil gøre brug af.

Klærke Fysioterapi yoga
Klærke Fysioterapi træning

Træningsprogram styrketræning

Har du et ønske om at opnå mere styrke – generelt i kroppen eller specifikke områder. Så hjælper vi dig gerne med planlægningen af dette. Afhængig af dine træningsfaciliteter eller det træningscenter som du er tilknyttet, tilrettelægger vi din træning ud fra det. Du kan der derfor være sikker på at du vil opnå dine mål med et træningsprogram fra Klærke Fysioterapi.

Træningsprogram fitness

Ligger dit fokus mere på at opnå en bedre kondition og dermed mere energi og overskud i hverdagen, så vil et træningsprogram fra os naturligvis rette sig imod det. Afhængig af om du er tilknyttet et motionscenter eller du træner i naturen og på egen hånd, så målretter vi dit træningsprogram der ud fra. 

Klærke Fysioterapi Fitness
Klærke Fysioterapi Helt ny

Træningsprogram nybegynder

Er du nybegynder i forhold til at træne og dyrke motion, så frygt ikke! Vi har på klinikken over 10 års erfaring med at lave skræddersyet træningsprogrammer – både til nybegynderen og til personer med mange års erfaring. Når du er nybegynder, lægger vi vægt på at din træning skal være så enkel og overskuelig som overhovedet mulig. Det betyder ikke at du ikke vil blive udfordret eller ikke vil opnå dine mål. Øvelserne som du skal lave, vil være lige så effektive som mange andre øvelser, men kravene til din teknik vil ikke være høje.

Er du klar til at komme i behandling i kyndige hænder hos Klærke Fysioterapi?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en tid herunder

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev